Dagen

Idag efter frukost åkte jag, mamma, och pappa in till stan för att kolla på mellandagsrean. Hittade några ridttröjor men inget jätteroligt. Vi var även inom Hööks och där köpte jag ett par handskar och en så kallad Jolly Ball till Eros. Vi tänkte att då han är ganska rastlös i boxen så skulle den kanske uppskattas, men när han konstaterat att den ej går att äta var han inte imponerad. Förhoppningsvis inser han att han ska leka med den vid ett senare tillfälle men tyvärr var det tillfället inte idag :(

Video hittar ni här

IMG_2136IMG_2137

Har ni provat något liknande någon gång och vad tyckte era hästar om det?

/Hedda

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>