Arg häst

Igår när jag skulle ta in Eros från hagen ville han inte in, utan ville att jag skulle jaga honom. Jag valde då att vänta med att ta in honom och mocka först. När jag sedan kommer ut igen och ska ta in honom så kommer han först fram till mig men när han ser grimman vänder han om. Jag går fram till honom en gång till och då vänder han sig om och sparkar efter mig. Som ”straff” för detta så fick han gå in sist av de hästar som går i hans hage.

Då jag känner honom och vet att när han är på detta humör så är det bäst att inte gå inom en 5 meters radie av honom, då han inte bara sparkas för att markera utan sparkar på en, och därför undrar jag om någon av era hästar är likadana och vad ni eventuellt gör åt det?

Jag vet inte riktigt vad jag kan göra åt det för om jag säger till honom där och då så vet jag att han försöker sparka mig, och jag vill inte locka med godis då han istället kan lära sig att det är bra. Ni får gärna kommentera tips om ni har några så hörs vi förmodligen senare idag.

IMG_2138

Men visst kan han vara ganska söt???

/Hedda

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>