Gym och häst

Idag hade jag en riktigt seg morgon och har inte gjort någonting innan vi åt lunch. Efter lunch däremot åkte jag till gymmet och tränade. När jag kom hem från träningen åt jag lite mellis och stack sedan till stallet. Tanken var att jag skulle rida ett ganska hårt dressyrpass men märkte snart att Eros hade VÄLDIGT mycket energi. Så jag fick ge upp dressyren och ta fram longerlinan. Jag sadlade av och sedan fick han springa av sig ordentligt. Min tanke är att han borde kunna fokusera lite bättre imorgon så jag får ta dressyrpasset då istället.

DSC00854

Fick ingen bild från idag så ni får stå ut med en gammal 😉

/Hedda

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>