Nytt år, nya mål, eller?

Alla lägger ut inlägg nu om sina mål inför 2018, men ärligt vad är skillnaden på den 31 december och 1 januari? Jag tycker att hela grejen med nyår är lite konstig, alla sätter mål, som att man ska gå till gymmet, men varför måste man vänta med att gå till gymmet tills den 1 januari? Är det inte bättre att gå till gymmet den 31 december? Jag tycker att mål är bra, men börja jobba mot dom när du kommer på dom istället för att göra nyårslöften.

Sen är det hela grejen med raketer, jag har aldrig gillat dom och gillar dom inte bättre nu när jag har en häst. Tycker ärligt att det är sjukt onödigt. Men alla har ju sin åsikt och tyvärr har inte alla samma åsikt som djurägare :(

Jag tycker dock det är kul att tänka tillbaka, och det är något man gör lite extra vid nyår tycker jag. En grej som känns riktigt konstigt är att för ett år sen hade vi inte börjat tänka på att skaffa häst, men i februari började jag provrida hästar. Sedan var det inte förrän i maj som jag hittade Eros! Extra kul var det för att jag provred honom för första gången på min födelsedag :) Meant to be, eller hur?

Vad tycker ni om nyår? Kommentera gärna så hoppas jag att ni får en bra nyårsafton!

/Hedda

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>