New year, New hair

Som titeln föreslår så har jag klippt av typ tolv centimeter av håret, och Eros likaså (av svansen). Starten på 2018 blev inte riktigt som jag hade tänkt mig då jag mådde dåligt hela dagen igår, därav ingen uppdatering på bloggen :( Men som tur är kunde mamma skritta ut en runda med Eros så att han slapp vila. Idag red jag lite dressyr barbacka och han är riktigt fin utan sadel. Imorgon blir det hoppträning, ska bli roligt då jag inte har hoppat för tränare på typ 3 veckor. Förhoppningsvis är han lika fin imorgon och har mycket energi, fingers crossed 😉

Här kommer lite bilder från dagens pass:

IMG_2170

Han har lite svårt för galoppombyten, här har mamma lyckats få ett på bild

IMG_2173 IMG_2175 IMG_2176 IMG_2180 IMG_2181

 

/Hedda

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>