Galet fin häst

Idag har jag och Eros varit på hoppträning och herregud vad fin han är!! Jag börjar verkligen hitta knapparna och han börjar gå ärligt fram mot hinder. Han fick även rida i sitt nya schabrak från Equito som kom på posten idag. Mitt första intryck var att schabraket hade väldigt bra passform, och jag köpte det på rea för 150 kronor. Riktigt bra köp!!

Det känns som att Eros har musklat upp sig nu, och kan ta i med bakbenen och hoppa mer genom kroppen istället för att rusa över hinderna. Det känns skönt att han börjar ställa upp lite för mig nu också och att han vågar lita på mig :) Jag har även anmält mig till årets första tävling och känner mig redo för en bra tävlingssäsong och hoppas att Eros känner sig lika redo.

Här är en av rundorna från dagens träning:

YouTube Preview Image

/Hedda

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>