Övergångar, övergångar och mera övergångar

Det var vad gårdagens jobb bestod av, jobbade övergångar och lydnad. I skritten och traven lyssnade han riktigt bra men i galoppen så ville han bara springa, alltså något att jobba vidare med. Anledningen att jag jobbar övergångar är för att jag vill få honom lydig för mina hjälper, mestadels skänkel sits och röst. En annan fördel med att jobba övergångar är att han blir väldigt känslig för mina hjälper speciellt skänkeln.

IMG_1788IMG_1795IMG_1797IMG_1798IMG_1806IMG_1812

Sedan tänkte jag även höra om ni har några erfarenheter av ett bett från bombers nämligen ett tvådelat bett med lock-up funktion? Är det bättre än ett tvådelat? Trivs era hästar på det? Har redan läst på ganska mycket om det men det är alltid kul att höra vad andra tycker.

Bildresultat för bomber bett lock up

/Hedda

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>