Nytt bett

Idag landade ett nytt bett i brevlådan som jag köpt begagnat, efter att ha sett flera som tipsar om det.

Nämligen ett anatomiskt tredelat D-ringsbett!

Jag testade det idag och var lite skeptisk då han ej har tyckt om tredelade bett innan, men av de bett jag har provat på honom hittills (typ 5 stycken) så är detta det han verkar tycka bäst om förutom hackamoret. So far so good! Nu hoppas jag bara på att han kommer att trivas lika bra i det nästa gång och att jag så småningom kan försöka hoppa honom på det.

Bildresultat för d-ringsbett

Vad använder ni för bett och vilka är era favoriter?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>