Long time no see

Det var ett tags sedan jag var inne på bloggen, av olika anledningar. Främst för att skolan har börjat igen och därav har både tid och motivation försvunnit. Men nu är jag kanske tillbaka, vi får se. Imorgon ska vi på sadelprovning och vi åker främst dit för att kolla min nuvarande sadel då jag inte tycker att den ligger optimalt. Men jag ska även prova några dressyrsadlar när vi ändå är där, så får vi se hur det går.

I fredags blev han vaccinerad och fick tänderna kollade av tandläkare. Allt såg bra ut, och nu är han i princip igång på full speed igen. I fredags fick han vila och sedan igår red jag ett lugnt pass utan krav. Idag red jag igenom honom lite så att han förhoppningsvis inte är så motsträvig imorgon på sadelprovning. Annars har det inte hänt så mycket så vi får väl se när vi hörs nästa gång.

IMG_2228IMG_2262

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>